• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • Search
    •   DSpace Home
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-6 of 6

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    FORMULATION OF MULTICOMPONENT MIXTURE IN THE PRODUCTION OF COMBINED SOFT CHEESE 

    Тултабаева, Тамара; Чоманов, Уришбай; Кененбай, Гулмира; Жумалиева, Гулжан; Шоман, Аружан (Consulting and Training Center KEY, 2019-12-25)
    Currently, scientists are constantly working to improve the principles of creating new food products, in accordance with changes in consumer requirements. When developing combined products, new sources of raw materials and ...
    Thumbnail

    Influences of Confectionary Syrup on Quality of Bakery Products 

    Жумалиева, Гулжан; Шоман, Аружан (2013)
    In this work the influence of confectionary syrup on the quality of bread. It is noted that the use of confectionary syrup in the baking industry will enable to produce bakery products functionality, improved quality, ...
    Thumbnail

    STUDYING BIOAVAILABILITY OF PROTEIN FILLING FOR EXTRUDED CEREAL CROPS 

    Жумалиева, Гулжан; Чоманов, Уришбай; Тултабаева, Тамара; Шоман, Аружан; Актокалова, Гулнар; Касымбек, Рабига (2019)
    Currently, the main category of people who use extruded products in their diets are active people with a lack of free time to prepare traditional dishes. It also highlights the category of population groups leading a healthy ...
    Thumbnail

    STUDYING BIOAVAILABILITY OF PROTEIN FILLING FOR EXTRUDED CEREAL CROPS 

    Жумалиева, Гулжан; Чоманов, Уришбай; Тултабаева, Тамара; Шоман, Аружан; Актокалова, Гулнар; Касымбек, Рабига (Consulting and Training Center KEY, 2019)
    Currently, the main category of people who use extruded products in their diets are active people with a lack of free time to prepare traditional dishes. It also highlights the category of population groups leading a healthy ...
    Thumbnail

    ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ УЛУЧШИТЕЛЯ НА ПРОЦЕСС ГАЗООБРАЗОВАНИЯ И ЗАТРАТЫ СУХИХ ВЕЩЕСТВ МУКИ НА БРОЖЕНИЕ 

    Шаулиева, Гаухар; Чоманов, Уришбай; Жумалиева, Гулжан; Амантаева, Ажар (Национальная академия наук Республики Казахстан, 2013-05)
    Отмечено, что улучшитель приводит к увеличению накопления кислотности, что создает предпосылки для снижения продолжительности брожения теста.
    Thumbnail

    ВЛИЯНИЕ КАРАМЕЛЬНОЙ ПАТОКИ НА КАЧЕСТВО САХАРНОГО ПЕЧЕНЬЯ 

    Фазылова, К.Н.; Жумалиева, Гулжан; Чоманов, Уришбай (Национальная академия наук Республики Казахстан, 2013)
    Установлено, что качество сахарного печенья с заменой 50% карамельной патоки повышается по сравнению с другими вариантами. Данный сахарозаменитель позволяет рекомендовать для производства мучных кондитерских изделий.

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Жумалиева, Гулжан (6)
    Чоманов, Уришбай (5)Шоман, Аружан (4)Тултабаева, Тамара (3)Актокалова, Гулнар (2)Касымбек, Рабига (2)Амантаева, Ажар (1)Кененбай, Гулмира (1)Фазылова, К.Н. (1)Шаулиева, Гаухар (1)Subject: Amino acids, Protein filling, Daily need, Bioavailability, Extruded cereal products, Extruded products. (1)Amino acids (1)baked goods (1)Bioavailability (1)caramel syrup (1)Daily need, (1)Extruded cereal products (1)Extruded products (1)Hydration (1)Milk, (1)... View MoreDate Issued2013 (3)2019 (3)Has File(s)Yes (4)No (2)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV