• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • Search
    •   DSpace Home
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-6 of 6

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    FORMULATION OF MULTICOMPONENT MIXTURE IN THE PRODUCTION OF COMBINED SOFT CHEESE 

    Тултабаева, Тамара; Чоманов, Уришбай; Кененбай, Гулмира; Жумалиева, Гулжан; Шоман, Аружан (Consulting and Training Center KEY, 2019-12-25)
    Currently, scientists are constantly working to improve the principles of creating new food products, in accordance with changes in consumer requirements. When developing combined products, new sources of raw materials and ...
    Thumbnail

    EVALUATION OF CHEMICAL AND NUTRITIONALVALUEOF CAMEL MEAT ORIGINATING FROM ALMATY REGION 

    Шоман, Аружан; Чоманов, Уришбай; Тултабаева, Тамара; Кененбай, Гулмира (IOP Publishing, 2019)
    The chemical, amino acid and fatty acid compositions in the muscle tissue of camel meat of Almaty region were studied.The data obtained are important indicators that can be used to qualitatively and quantitatively assess ...
    Thumbnail

    Technology Development of Receiving Food Ingredients from Vegetable Raw Materials 

    Кененбай, Гулмира; Чоманов, Уришбай; Тултабаева, Тамара; Шоман, Аружан (2013)
    Today, among the domestic producers of meat products is growing recognition that without quality food ingredient does not create a modern generation of export of meat products. It is known that the quality and taste aromatic ...
    Thumbnail

    ПРИМЕНЕНИЕ УЛЬТРАЗВУКА ДЛЯ ВКУСО-АРОМАТИЧЕСКИХ ДОБАВО 

    Чоманов, Уришбай; Тултабаева, Тамара; Кененбай, Гулмира; Шоман, Аружан (Национальная академия наук Республики Казахстан, 2013-05)
    Проведено ультразвуковое диспергирования пищевых ингредиентов из растительного сырья. Эмульсии вкусо- и пряно-ароматических ингредиентов и овощных культур обрабатывали ультразвуком интенсивностью 20, 100 и 200 Вт в течение ...
    Thumbnail

    STUDY OF BEEF NUTRITIONAL VALUE OF MEAT BREED CATTLE OF KAZAKHSTAN 

    Ораз, Гулзат; Оспанов, Асан; Чоманов, Уришбай; Кененбай, Гулмира; Турсунов, Алибек (2019)
    The article discusses quality and nutritional value of meat of some meat breeds bred in Kazakhstan. Aim of this research was to study quality and nutritional value of meat. The object of study was the longest back muscle, ...
    Thumbnail

    РАЗРАБОТКА РЕЦЕПТУРЫ ПИЩЕВЫХ ИНГРЕДИЕНТОВ ИЗ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ 

    Чоманов, Уришбай; Тултабаева, Тамара; Кененбай, Гулмира; Шоман, Аружан (Национальная академия наук Республики Казахстан, 2013-05)
    На основании проведенных исследований разработаны рецептуры пищевых ингредиентов из растительного сырья. В результате исследований было составлено 3 варианта рецептур эмульсии при разных соотношениях. Была проведена ...

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Кененбай, Гулмира (6)
    Чоманов, Уришбай (6)Тултабаева, Тамара (5)Шоман, Аружан (5)Жумалиева, Гулжан (1)Ораз, Гулзат (1)Оспанов, Асан (1)Турсунов, Алибек (1)Subject, Biochemical composition of meat. (1)amino acid (1)camel meat (1)fatty acid (1)Hydration (1)Meat of young bovine stock (1)Milk, (1)Nutritional value (1)nutritionalvalu (1)Protein (1)... View MoreDate Issued2013 (3)2019 (3)Has File(s)Yes (6)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV