Искать
Отображаемые элементы 1-10 из 11
МЕЛИОРАЦИЯ ТЕХНОГЕННО - ЗАГРЯЗНЕННЫХ ЗЕМЕЛЬ ПОД ПЛОДОВО-ЯГОДНЫМИ КУЛЬТУРАМИ И ВИНОГРАДОМ
(2012)
Монография написана сотрудниками Казахского научно
исследовательского института плодоводства и виноградарства: почетным
академиком НАН РК, д.т.н., профессором Д.С. Избасаровым, д.т.н.,
профессором З.К. Султановой, к.б.н., ...
Жеміс шаруашылығы
(2012)
Жеміс шаруашылығы бойынша қазақ тілінде тұңғыш рет шығып отырған бұл электронды оқулықта жеміс шаруашылығының негіздері, Қазақстанда таралған сорттары мен оларды өсіру технологиялары келтірілген. Электронды оқулық негізінен ...
Жеміс шаруашылығы
(2012)
Жеміс шаруашылығы бойынша қазақ тілінде тұңғыш рет шығып отырған бұл электронды оқулықта жеміс шаруашылығының негіздері, Қазақстанда таралған сорттары мен оларды өсіру технологиялары келтірілген. Электронды оқулық негізінен ...
Основы генетики
(Санкт-Петербург, 2012)
В учебном пособии раскрываются основные положения классической и молекулярной генетики в применении к наследственным заболеваниям и генетическим особенностям человека. Существенное внимание уделено анализу родословных, ...
БИОХИМИЯ НЕГІЗДЕРІ
(2012)
Оқулықта белоктардың химиясы, олардың құрылымдық ұйымы, қа-
сиеттері мен қызметі, витаминдер, ферменттер, нуклеин кышкылдары,
көмірсулар, липидтер туралы жалпы ұғымдар мен түсініктер берілген. Сол
сияқты белок, нуклеин ...
КӨКӨНІСТЕРДІҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ЛАСТАНУЫНЫҢ МОНИТОРИНГІ КЕЗІНДЕГІ НЕГІЗГІ КӨРСЕТКІШТЕРДІ ЗЕРТТЕУ
(Казахский национальный университет имени аль-Фараби, 2012)
Тағам жəне қайта өңдеу өнеркəсібінде жоғары сапалы өнімдерді кең көлемде алуда маңызды болып, негізгі бөлігін қолданылатын шикізаттың сапасы болып табылады. Зиянды заттардың саны айтарлықтай көп – бұл металлдар, пестицидтер, ...
ОБОГАЩЕНИЕ ОВОЩНЫХ НАПИТКОВ ПЕКТИНОМ ЯВЛЯЕТСЯ ЖИЗНЕННО ВАЖНЫМ
(Казахский национальный университет имени аль-Фараби, 2012)
В настоящей работе проанализированы результаты исследований по актуальности производства овощных напитков и эффективности получения ферментативным методом пектина, основанный на микробиологическом способе извлечения, из ...
КАРТОПТЫ, ОРАМЖАПЫРАҚТЫ, СƏБІЗДІ САҚТАУ КЕЗІНДЕ МИКРООРГАНИЗМДЕРДІҢ ТҮРЛЕРІН АНЫҚТАУ
(Казахский национальный университет имени аль-Фараби, 2012)
Бұл мақалада картоп, орамжапырақ жəне сəбіз көкөніс өнімдерін сақтау кезіндегі үнемі кездесетін микроорганизмдердің идентификациясы жайында мəліметтер көрсетілген.
Туризм менеджменті
(Алматы, 2012)
Бұл оқулықта туризм менеджмнтінің негізгі мәселелері, атқарымдары, қағидалары, мақсаттатры мен әдістері қарастырылады. Нарық жағдайындағы туристік индустрияны басқару үлгісі және менеджментінің негізгі функциялары: жоспарлау, ...
Свободное программное обеспечение. Операционная система Linux
(Костанай, 2012)
В учебное пособие «Свободное программное обеспечение. Операционная система Linux» включены все темы согласно типовой программе дисциплины. Предназначено для студентов, обучающихся по специальности ВТиПО