Показать сокращенную информацию

dc.contributor.authorАяпов, К.
dc.date.accessioned2019-06-19T04:40:28Z
dc.date.available2019-06-19T04:40:28Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttp://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/319
dc.description.abstractПрактикумда жеміс, көкөніс өсімдіктерінің биологиялық ерекшеліктеріне, оларды көбейту, өсіру, отырғызу, қалыптастыру жəне күту жолдарына арналған зертханалық-тəжірибелік тапсырмалар берілген. В практикуме даны лабораторно-практические задания по биологическим особенностям плодовых, овощных культур, размножению, производству, посадке, формированию и способам ухода. Ayapov K.Zh., Ukibasov O.A., Esenalieva M.D. In the practical book completed laboratory and practical tasks about biological features of fruit and vegetable crops, methods of their reproduction, technology of fruit production, hlanting, krona shaping and looking for garden.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisher«ФОЛИАНТ»ru_RU
dc.subjectЖеміс-жидек өсімдіктерінің жіктелулері, құрылымы, морфологиясы, бұтақ типтері, көбейту тəсілдері, көшеттік, құрал-саймандар, телу техникалары, бақ ауданын есептеу, бақ отырғызу, ағаш бөркін қалыптастыру, жидек дақылдары; тұқым дайындау, морфологиясы, себуге даярлау, көшеттерді өсіру, көкөніс дақылдары сорттары, анықтау белгілері.ru_RU
dc.titleЖеміс, көкөніс шаруашылығы: Практикумru_RU
dc.typeBookru_RU


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию