Показать сокращенную информацию

dc.contributor.authorН. Г. Щепетков
dc.contributor.authorМ. Ә. Ысқақов
dc.date.accessioned2019-09-17T12:50:59Z
dc.date.available2019-09-17T12:50:59Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/396
dc.description.abstractКөкөніс және жеміс шаруашылығының негізгі міндеті – халықтың азық-түлігі және өңдеу өнеркәсібінің шикізаты саналатын көкөністерді, жемістерді, жидектерді және жүзімді өндіру. Тамыржемісті көкөністерде, қантты жүгеріде, жасыл асбұршақта, қарбызда, асқабақта, жемістерде, жидектерде және жүзімдерде көмірсулары мол болады. Жемістер мен көкөністерде С дәрумені мол мөлшерде кездеседі, оған әсіресе тәтті бұрыш, ақжелек және аскөк, батун пиязы, ақжелкек, брюссель, тұсті және ақ қауданды орамжапырақ, қымыздық, шпинат, қызанақ, шалғам, қара қарақат, таңқурай, бүлдірген, қарлыға, алмалар бай келеді.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.subjectБрокколиru_RU
dc.subjectҚиярru_RU
dc.subjectҚызанақru_RU
dc.subjectСарымсақ.ru_RU
dc.titleЖЕМІС-КӨКӨНІС ШАРУАШЫЛЫҒЫru_RU
dc.typeBookru_RU


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию