Показать сокращенную информацию

dc.contributor.authorKenenbay, Gulmira
dc.contributor.authorChomanov, Urishbay
dc.contributor.authorTultabayeva, Tamara
dc.contributor.authorShoman, Aruzhan
dc.date.accessioned2018-06-30T13:42:11Z
dc.date.available2018-06-30T13:42:11Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn2320-4087
dc.identifier.urihttp://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/40
dc.description.abstractA technology sausages with natural taste and spicy aroma of food ingredients and vegetables. The dynamics of changes in the sensory indicators sausages with natural taste and spicy aroma of food ingredients and vegetables during storage.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.relation.ispartofseriesInternational Journal of Chemical, Environmental & Biological Sciences;3
dc.subjectsausageru_RU
dc.subjectsensory analysisru_RU
dc.subjecttaste and spicy flavor ingredientsru_RU
dc.titleSausages Sensory Analysisru_RU
dc.typeArticleru_RU


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию