Показать сокращенную информацию
«Аспаз» мамандығы бойынша өнеркəсіптік білім беру: жұмыс дəптері
dc.contributor.author | Чуканова, Н.В. | |
dc.date.accessioned | 2019-09-21T09:15:28Z | |
dc.date.available | 2019-09-21T09:15:28Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/451 | |
dc.description.abstract | Бұл кітап Қазақстан Республикасының Білім жəне ғылым министрлігі жəне «Кəсіпқор» холдингі» КЕАҚ арасында жасалған шартқа сəйкес «ТжКБ жүйесі үшін шетел əдебиетін сатып алуды жəне аударуды ұйымдастыру жөніндегі қызметтер» мемлекеттік тапсырмасын орындау аясында қазақ тіліне аударылды. Аталған кітаптың орыс тіліндегі нұсқасы Ресей Федерациясының білім беру үдерісіне қойылатын талаптардың ескерілуімен жасалды. Қазақстан Республикасының техникалық жəне кəсіптік білім беру жүйесіндегі білім беру ұйымдарының осы жағдайды ескеруі жəне оқу үдерісінде мазмұнды бөлімді (технология, материалдар жəне қажетті ақпарат) қолдануы қажет. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | «Академия»баспа орталығы | ru_RU |
dc.subject | Қырыққабат пен пияз көкөністерін механикалық аспаздық өңдеу, Қабыршақты балықты механикалық аспаздық өңдеу, Шортан мен көксеркені фарштауға дайындау, Сиыр етін механикалық аспаздық өңдеу, мүшелеу жəне сүйегінен сылып алу | ru_RU |
dc.title | «Аспаз» мамандығы бойынша өнеркəсіптік білім беру: жұмыс дəптері | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |