Показать сокращенную информацию

dc.contributor.authorЧуканова, Н.В.
dc.date.accessioned2019-09-21T09:15:28Z
dc.date.available2019-09-21T09:15:28Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/451
dc.description.abstractБұл кітап Қазақстан Республикасының Білім жəне ғылым министрлігі жəне «Кəсіпқор» холдингі» КЕАҚ арасында жасалған шартқа сəйкес «ТжКБ жүйесі үшін шетел əдебиетін сатып алуды жəне аударуды ұйымдастыру жөніндегі қызметтер» мемлекеттік тапсырмасын орындау аясында қазақ тіліне аударылды. Аталған кітаптың орыс тіліндегі нұсқасы Ресей Федерациясының білім беру үдерісіне қойылатын талаптардың ескерілуімен жасалды. Қазақстан Республикасының техникалық жəне кəсіптік білім беру жүйесіндегі білім беру ұйымдарының осы жағдайды ескеруі жəне оқу үдерісінде мазмұнды бөлімді (технология, материалдар жəне қажетті ақпарат) қолдануы қажет.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisher«Академия»баспа орталығыru_RU
dc.subjectҚырыққабат пен пияз көкөністерін механикалық аспаздық өңдеу, Қабыршақты балықты механикалық аспаздық өңдеу, Шортан мен көксеркені фарштауға дайындау, Сиыр етін механикалық аспаздық өңдеу, мүшелеу жəне сүйегінен сылып алуru_RU
dc.title«Аспаз» мамандығы бойынша өнеркəсіптік білім беру: жұмыс дəптеріru_RU
dc.typeBookru_RU


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию