Показать сокращенную информацию
Кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағы
dc.contributor.author | Харченко, Н.Э. | |
dc.date.accessioned | 2019-09-21T09:22:42Z | |
dc.date.available | 2019-09-21T09:22:42Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/452 | |
dc.description.abstract | Бұл кітап Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі және «Кәсіпқор» холдингі» КЕАҚ арасында жасалған шартқа сәйкес «ТжКБ жүйесі үшін шетел әдебиетін сатып алуды және аударуды ұйымдастыру жөніндегі қызметтер» мемлекеттік тапсырмасын орындау аясында қазақ тіліне аударылды. Аталған кітаптың орыс тіліндегі нұсқасы Ресей Федерациясының білім беру үдерісіне қойылатын талаптардың ескерілуімен жасалды. Қазақстан Республикасының техникалық және кәсіптік білім беру жүйесіндегі білім беру ұйымдарының осы жағдайды ескеруі және оқу үдерісінде мазмұнды бөлімді (технология, материалдар және қажетті ақпарат) қолдануы қажет. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | «Академия» баспа орталығы | ru_RU |
dc.subject | Салаттар және винегреттер, асқатықты көжелер, ет ,ет өнімдерінен тағам дайындау,ұнды тағамдар, сорпалар,балық тағамдары, тәтті тағамдар | ru_RU |
dc.title | Кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағы | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |