Показать сокращенную информацию

dc.contributor.authorХарченко, Н.Э.
dc.date.accessioned2019-09-21T09:22:42Z
dc.date.available2019-09-21T09:22:42Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/452
dc.description.abstractБұл кітап Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі және «Кәсіпқор» холдингі» КЕАҚ арасында жасалған шартқа сәйкес «ТжКБ жүйесі үшін шетел әдебиетін сатып алуды және аударуды ұйымдастыру жөніндегі қызметтер» мемлекеттік тапсырмасын орындау аясында қазақ тіліне аударылды. Аталған кітаптың орыс тіліндегі нұсқасы Ресей Федерациясының білім беру үдерісіне қойылатын талаптардың ескерілуімен жасалды. Қазақстан Республикасының техникалық және кәсіптік білім беру жүйесіндегі білім беру ұйымдарының осы жағдайды ескеруі және оқу үдерісінде мазмұнды бөлімді (технология, материалдар және қажетті ақпарат) қолдануы қажет.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisher«Академия» баспа орталығыru_RU
dc.subjectСалаттар және винегреттер, асқатықты көжелер, ет ,ет өнімдерінен тағам дайындау,ұнды тағамдар, сорпалар,балық тағамдары, тәтті тағамдарru_RU
dc.titleКулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағыru_RU
dc.typeBookru_RU


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию