Показать сокращенную информацию
КӨКӨНІСТЕРДІҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ЛАСТАНУЫНЫҢ МОНИТОРИНГІ КЕЗІНДЕГІ НЕГІЗГІ КӨРСЕТКІШТЕРДІ ЗЕРТТЕУ
dc.contributor.author | Велямов, Масимжан | |
dc.contributor.author | Бержанова, Р.Ж. | |
dc.contributor.author | Амирбаева, М.М. | |
dc.contributor.author | Амангелді, А.А. | |
dc.date.accessioned | 2020-05-13T15:15:03Z | |
dc.date.available | 2020-05-13T15:15:03Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.issn | 1563-0218 | |
dc.identifier.uri | http://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/501 | |
dc.description.abstract | Тағам жəне қайта өңдеу өнеркəсібінде жоғары сапалы өнімдерді кең көлемде алуда маңызды болып, негізгі бөлігін қолданылатын шикізаттың сапасы болып табылады. Зиянды заттардың саны айтарлықтай көп – бұл металлдар, пестицидтер, радионуклидтер, токсиндер, микроорганизмдер дəрілік препараттар жəне т.б. /1/. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | Казахский национальный университет имени аль-Фараби | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | ВЕСТНИК КазНУ Серия биологическая;4(56) | |
dc.title | КӨКӨНІСТЕРДІҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ЛАСТАНУЫНЫҢ МОНИТОРИНГІ КЕЗІНДЕГІ НЕГІЗГІ КӨРСЕТКІШТЕРДІ ЗЕРТТЕУ | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |