Показать сокращенную информацию
КАРТОПТЫ, ОРАМЖАПЫРАҚТЫ, СƏБІЗДІ САҚТАУ КЕЗІНДЕ МИКРООРГАНИЗМДЕРДІҢ ТҮРЛЕРІН АНЫҚТАУ
dc.contributor.author | Велямов, Масимжан | |
dc.contributor.author | Амангелді, А.А. | |
dc.contributor.author | Амирбаева, М.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-05-13T15:20:02Z | |
dc.date.available | 2020-05-13T15:20:02Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.issn | 1563-0218 | |
dc.identifier.uri | http://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/502 | |
dc.description.abstract | Бұл мақалада картоп, орамжапырақ жəне сəбіз көкөніс өнімдерін сақтау кезіндегі үнемі кездесетін микроорганизмдердің идентификациясы жайында мəліметтер көрсетілген. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | Казахский национальный университет имени аль-Фараби | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | ВЕСТНИК КазНУ Серия биологическая;4(56) | |
dc.title | КАРТОПТЫ, ОРАМЖАПЫРАҚТЫ, СƏБІЗДІ САҚТАУ КЕЗІНДЕ МИКРООРГАНИЗМДЕРДІҢ ТҮРЛЕРІН АНЫҚТАУ | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |