Кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағы
Аннотации
Қоғамдық тамақтандыруды кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жүйесінің едәуір сұранысты, оның ішінде диеталық тағамдар келтірілген. Түрлі топтағы тұрғындардың тамақтану ерекшелігі ескерілген.
Тағамды босату мен әрлеу, сонымен бірге азық-түлікті салу мөлшері бойынша кәсіби шеберлікке арналған фирмалық тағамдардың байқауына студенттер әзірлеген рецепт берілген.
Оқу құралы «Аспазшы, кондитер» мамандығының кәсіби циклінің бөлігі болып табылатын пәнаралық курстарды меңгеру үшін пайдаланылуы мүмкін.
Collections
Связанные элементы
Просмотр элементов, связанных по названию, автору, создателю или теме.
-
Жеміс, көкөніс шаруашылығы: Практикум
Аяпов, К. («ФОЛИАНТ», 2009)Практикумда жеміс, көкөніс өсімдіктерінің биологиялық ерекшеліктеріне, оларды көбейту, өсіру, отырғызу, қалыптастыру жəне күту жолдарына арналған зертханалық-тəжірибелік тапсырмалар берілген. В практикуме даны ... -
«Аспаз» мамандығы бойынша өнеркəсіптік білім беру: жұмыс дəптері
Чуканова, Н.В. («Академия»баспа орталығы, 2016)Бұл кітап Қазақстан Республикасының Білім жəне ғылым министрлігі жəне «Кəсіпқор» холдингі» КЕАҚ арасында жасалған шартқа сəйкес «ТжКБ жүйесі үшін шетел əдебиетін сатып алуды жəне аударуды ұйымдастыру жөніндегі қызметтер» ... -
Кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағы
Харченко, Н.Э. («Академия» баспа орталығы, 2017)Бұл кітап Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі және «Кәсіпқор» холдингі» КЕАҚ арасында жасалған шартқа сәйкес «ТжКБ жүйесі үшін шетел әдебиетін сатып алуды және аударуды ұйымдастыру жөніндегі қызметтер» ...