Показать сокращенную информацию

dc.contributor.authorХарченко, Н.Э.
dc.date.accessioned2020-10-25T08:38:53Z
dc.date.available2020-10-25T08:38:53Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/572
dc.description.abstractҚоғамдық тамақтандыруды кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жүйесінің едәуір сұранысты, оның ішінде диеталық тағамдар келтірілген. Түрлі топтағы тұрғындардың тамақтану ерекшелігі ескерілген. Тағамды босату мен әрлеу, сонымен бірге азық-түлікті салу мөлшері бойынша кәсіби шеберлікке арналған фирмалық тағамдардың байқауына студенттер әзірлеген рецепт берілген. Оқу құралы «Аспазшы, кондитер» мамандығының кәсіби циклінің бөлігі болып табылатын пәнаралық курстарды меңгеру үшін пайдаланылуы мүмкін.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherМ. : «Академия» баспа орталығыru_RU
dc.subjectСалқындатылған тағамдарды әзірлеуru_RU
dc.subjectКөже дайындауru_RU
dc.subjectКартоп, көкөніс және саңырауқұлақтардан тағам дайындауru_RU
dc.subjectЖарма, ірі бұршақ, макарон бұйымдарынан көжеru_RU
dc.subjectЖұмыртқа, сүзбеден тағам дайындауru_RU
dc.subjectБалық, теңіз өнімдері мен ас шаяндарынан тағам дайындауru_RU
dc.subjectЕт, ет өнімдерінен тағам дайындауru_RU
dc.subjectТұздықтарды дайындауru_RU
dc.subjectТәтті тағамдар мен сусындардың дайындалуыru_RU
dc.subjectЕмдік тамақтануда емдәм тағамдарының дайындалуыru_RU
dc.titleКулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағыru_RU
dc.typeBookru_RU


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию