Показать сокращенную информацию
Кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағы
dc.contributor.author | Харченко, Н.Э. | |
dc.date.accessioned | 2020-10-25T08:38:53Z | |
dc.date.available | 2020-10-25T08:38:53Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/572 | |
dc.description.abstract | Қоғамдық тамақтандыруды кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жүйесінің едәуір сұранысты, оның ішінде диеталық тағамдар келтірілген. Түрлі топтағы тұрғындардың тамақтану ерекшелігі ескерілген. Тағамды босату мен әрлеу, сонымен бірге азық-түлікті салу мөлшері бойынша кәсіби шеберлікке арналған фирмалық тағамдардың байқауына студенттер әзірлеген рецепт берілген. Оқу құралы «Аспазшы, кондитер» мамандығының кәсіби циклінің бөлігі болып табылатын пәнаралық курстарды меңгеру үшін пайдаланылуы мүмкін. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | М. : «Академия» баспа орталығы | ru_RU |
dc.subject | Салқындатылған тағамдарды әзірлеу | ru_RU |
dc.subject | Көже дайындау | ru_RU |
dc.subject | Картоп, көкөніс және саңырауқұлақтардан тағам дайындау | ru_RU |
dc.subject | Жарма, ірі бұршақ, макарон бұйымдарынан көже | ru_RU |
dc.subject | Жұмыртқа, сүзбеден тағам дайындау | ru_RU |
dc.subject | Балық, теңіз өнімдері мен ас шаяндарынан тағам дайындау | ru_RU |
dc.subject | Ет, ет өнімдерінен тағам дайындау | ru_RU |
dc.subject | Тұздықтарды дайындау | ru_RU |
dc.subject | Тәтті тағамдар мен сусындардың дайындалуы | ru_RU |
dc.subject | Емдік тамақтануда емдәм тағамдарының дайындалуы | ru_RU |
dc.title | Кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағы | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |