Показать сокращенную информацию

dc.contributor.authorЧуканова, Н.В.
dc.date.accessioned2020-10-25T08:51:49Z
dc.date.available2020-10-25T08:51:49Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/573
dc.description.abstractЖұмыс дәптері «Аспаз, кондитер» мамандығы бойынша оқыту-әдістемелік кешеннің бөлігі болып табылады. Бірінші бөлімде азық-түліктерді механикалық аспаздық өңдеу амалдары мен тәсілдері қарастырылған. Көкөністер мен саңырауқұлақтар, балық, балық емес теңіз өнімдері, ет, ет өнімдері мен ауылқаруашылығы құстарын механикалық аспаздық өңдеу бойынша теориялық білімді бекітуге арналған сұрақтар мен тапсырмалар келтірілген. Оқу құралы ОКББ МББМ сәйкес «Аспаз, кондитер» мамандығы бойынша кәсіби циклға енетін пәнаралық курстарды меңгеру барысында қолданылуы мүмкін.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherМ. : «Академия» баспа орталығыru_RU
dc.subjectКөкөністер мен саңырауқұлақтарды механикалық аспаздық өңдеуru_RU
dc.subjectБалық және балық емес теңіз өнімдерін механикалық аспаздық өңдеуru_RU
dc.subjectЕт, ет өнімдері мен ауылшаруашылығы құсын механикалық аспаздық өңдеуru_RU
dc.title«Аспаз» мамандығы бойынша өнеркəсіптік білім беру: жұмыс дəптеріru_RU
dc.typeBookru_RU


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию