Показать сокращенную информацию
«Аспаз» мамандығы бойынша өнеркəсіптік білім беру: жұмыс дəптері
dc.contributor.author | Чуканова, Н.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-10-25T08:51:49Z | |
dc.date.available | 2020-10-25T08:51:49Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://acagor.kz:8080/xmlui/handle/123456789/573 | |
dc.description.abstract | Жұмыс дәптері «Аспаз, кондитер» мамандығы бойынша оқыту-әдістемелік кешеннің бөлігі болып табылады. Бірінші бөлімде азық-түліктерді механикалық аспаздық өңдеу амалдары мен тәсілдері қарастырылған. Көкөністер мен саңырауқұлақтар, балық, балық емес теңіз өнімдері, ет, ет өнімдері мен ауылқаруашылығы құстарын механикалық аспаздық өңдеу бойынша теориялық білімді бекітуге арналған сұрақтар мен тапсырмалар келтірілген. Оқу құралы ОКББ МББМ сәйкес «Аспаз, кондитер» мамандығы бойынша кәсіби циклға енетін пәнаралық курстарды меңгеру барысында қолданылуы мүмкін. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | М. : «Академия» баспа орталығы | ru_RU |
dc.subject | Көкөністер мен саңырауқұлақтарды механикалық аспаздық өңдеу | ru_RU |
dc.subject | Балық және балық емес теңіз өнімдерін механикалық аспаздық өңдеу | ru_RU |
dc.subject | Ет, ет өнімдері мен ауылшаруашылығы құсын механикалық аспаздық өңдеу | ru_RU |
dc.title | «Аспаз» мамандығы бойынша өнеркəсіптік білім беру: жұмыс дəптері | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |