Просмотр Казахский научно-исследовательский институт перерабатывающей и пищевой промышленности по автору "Амангелді, А.А."
Отображаемые элементы 1-2 из 2
-
КАРТОПТЫ, ОРАМЖАПЫРАҚТЫ, СƏБІЗДІ САҚТАУ КЕЗІНДЕ МИКРООРГАНИЗМДЕРДІҢ ТҮРЛЕРІН АНЫҚТАУ
Велямов, Масимжан; Амангелді, А.А.; Амирбаева, М.М. (Казахский национальный университет имени аль-Фараби, 2012)Бұл мақалада картоп, орамжапырақ жəне сəбіз көкөніс өнімдерін сақтау кезіндегі үнемі кездесетін микроорганизмдердің идентификациясы жайында мəліметтер көрсетілген. -
КӨКӨНІСТЕРДІҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ЛАСТАНУЫНЫҢ МОНИТОРИНГІ КЕЗІНДЕГІ НЕГІЗГІ КӨРСЕТКІШТЕРДІ ЗЕРТТЕУ
Велямов, Масимжан; Бержанова, Р.Ж.; Амирбаева, М.М.; Амангелді, А.А. (Казахский национальный университет имени аль-Фараби, 2012)Тағам жəне қайта өңдеу өнеркəсібінде жоғары сапалы өнімдерді кең көлемде алуда маңызды болып, негізгі бөлігін қолданылатын шикізаттың сапасы болып табылады. Зиянды заттардың саны айтарлықтай көп – бұл металлдар, пестицидтер, ...