Искать
Отображаемые элементы 1-9 из 9
Application of New Sprouted Wheat Brine for Delicatessen Products from Horse Meat, Beef and Pork
(2017)
The main task of the meat-processing industry is the production of meat products as the main source of animal protein, ensuring the vital activity of the human body, in the required volumes, high quality, diverse assortment. ...
The Age Influence on the Meat Quality
(2017)
The goat meat's total characteristic productivity for the efficiency of meat and features of its formation obtained from the quantity and quality of meat products. The purpose of slaughters control obtained the goat meat ...
Fatty ACID Composition of Biological Active Additive
(2017)
The researchers of the study developed the formulation of biological additives for sausages, based on the cake of wheat germ, pumpkin, linseed and sesame seeds. The production of biological additives from the cake of wheat ...
Modeling some mineral nutrient requirements for micropropagated wild apricot shoot cultures
(2017)
A response surface methodology (RSM)
experimental design was applied for improving micropropagation
of a wild apricot, Prunus armeniaca Lam., from
the mountains of Kazakhstan. In an initial study, woody
plant medium ...
The Optimization Additive's Mixing Processes in Based on their Thermodynamic Characteristics During the Production Food Products with Long Shelf Life
(2017)
The mixing order of components during the production of multi-component food product plays key role in formation of its organoleptic and stability. It depends on the interaction of systems like "oil-water", "water-protein", ...
Кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағы
(«Академия» баспа орталығы, 2017)
Бұл кітап Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі және «Кәсіпқор» холдингі» КЕАҚ арасында жасалған шартқа сәйкес «ТжКБ жүйесі үшін шетел әдебиетін сатып алуды және аударуды ұйымдастыру жөніндегі қызметтер» ...
Разработка технологии и исследование иммунобиологических свойств кисломолочного напитка на основе верблюжьего молока
(ГЭОТАР-Медиа, 2017)
В статье представлены данные о технологии производства кисломолочного продукта на основе верблюжьего молока и оценки его иммунотропных свойств в эксперименте на 60 мышах-самцах гибридах F1 (CBAxC57Bl/6) с исходной массой ...
ИЗУЧЕНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО РЕЖИМА ИЗВЛЕЧЕНИЯ СКОРЛУПЫ ИЗ НЕКОНДИЦИОННЫХ КУРИНЫХ ЯИЦ
(АЛМАТИНСКИЙ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЙ УНИВЕРСИТЕТ, 2017)
Кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағы
(М. : «Академия» баспа орталығы, 2017)
Қоғамдық тамақтандыруды кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жүйесінің едәуір сұранысты, оның ішінде диеталық тағамдар келтірілген. Түрлі топтағы тұрғындардың тамақтану ерекшелігі ескерілген.
Тағамды босату мен әрлеу, ...