logo
  • Институттар
    • Адам және жануарлар физиологиясы институты
    • Генетика және физиология институты
    • Микробиология және вирусология ҒЗИ
    • У. У. Успанов атындағы Қазақ топырақтану және агрохимия институты
    • Қазақ жеміс-көкөніс шаруашылығы ғылыми-зерттеу институты
    • Қазақ қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі ҒЗИ
    • Қазақстан инженерлік технологиялық университеті
    • ҚБжҒМ Зоология институты
  • Ресурстар
    • Репозиторий
    • Есімнама
    • Проекты
    • Галерея
    • Іздеу
    • CRIS
  • Конференция
    • Байсерке-Агро-2019
    • CITech-2020
    • CITech-2022
    • TWMS-2023
    • AIET-2024
    • CITech-2024
    • Байсерке-Агро-2024
  • CITech-2024
  • Байсерке-Агро-2024
  •  
    •  Ағылшынша  Қазақша  Орысша
  1. Басты бет
  2. Есімнама
  3. Жумалиева Гульжан Е.

Жумалиева Гульжан Е.

Цифрлік репозиторийдегі жарияланымдар

  • Effect of Complex Supplements on the Rheological Properties of Dough
  • Fatty ACID Composition of Biological Active Additive
  • INVESTIGATION OF THE NUTRITIONAL VALUE AND BIOLOGICAL VALUE OF LOW-VALUE FISH AND VEGETABLE ORIGIN RAW MATERIALS
  • The Optimization Additive's Mixing Processes in Based on their Thermodynamic Characteristics During the Production Food Products with Long Shelf Life
  • ВЛИЯНИЕ ТЕМПЕРАТУРЫ НА ПРОЦЕСС ПРОРАЩИВАНИЯ ТРИТИКАЛЕ
 

Байланыстар

acagorteam@gmail.com

Біз әлеуметтік желілерде

 

Кіру

© 2018